Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ενώ η μικρή Μυρτώ παλεύει για την ζωή της το Λαθροόρκς προκαλεί

Την ώρα που η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από την επίθεση στην παράλια της Πάρου από τον 21χρονο Πακιστανό, ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει.
Ο μανιακός της Πάρου λοιπόν κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ερμούπολης ότι δέχτηκε επίθεση από συνάδελφο τους και έναν διανομέα φαγητού. Όπως υποστηρίζει ο αλλοδαπός ένας ειδικός ... φρουρός και ο διανομέας τον χτύπησαν την ώρα που του έδιναν φαγητό στο κελί του. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους πέρασαν το βράδυ στα κρατητήρια.

Στο νησί περιμένουν ιατροδικαστή για να εξετάσει τον δράστη ,που οδήγησε την Μυρτώ στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χτυπηθεί.

Έλεγε ψέματα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τον 21χρονο Πακιστανό αποδείχτηκε ότι δεν δέχτηκε επίθεση από τον ειδικό φρουρό του τμήματος ασφαλείας Ερμούπολης στη Σύρο και τον διανομέα φαγητού χθες το βράδυ στο κελί του.Έτσι αποδείχτηκε ότι ο μανιακός της Πάρου προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει τόσο τις αρχές όσο και την κοινή γνώμη δείχνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει ούτε λεπτό για αυτό που έκανε στην μικρή Μυρτώ.Την ίδια ώρα κανένας δικηγόρος δεν δέχεται να αναλάβει την υπεράσπιση του.

Απολογείται σήμερα

Ο μανιακός αλλοδαπός αργά προχθές το βράδυ πέρασε από το γραφείο του ανακριτή όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Αυτές είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική διάθεση και για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου.

Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές του νησιού έπαιξαν «κρυφτό» με τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους του νησιού που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την εισαγγελία για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων. Αύριο ο 21χρονος Πακιστανός θα βρεθεί μπροστά από τον ανακριτή.

Οσον αφορά την υγεία της μικρής Μυρτώς ,που ολόκληρη η χώρα εύχεται να ξεπεράσει τα τραύματα της και να συνεχίσει τη ζωή της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Αττικού Νοσοκομείου είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή. Η 15χρονη μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ποιοι "έδωσαν" το κτήνος

"Ο Αλί είναι στο γραφείο σας". Δύο συμπατριώτες του Πακιστανού που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ ήταν αυτοί που έκοψαν το γόρδιο δεσμό των ερευνών και έδωσαν στις διωκτικές αρχές τον 21χρονο που συντάραξε το πανελλήνιο με τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Espresso, οι αστυνομικοί έψαχναν στην Αθήνα με οδηγό τις πληροφορίες που είχαν για τους δύο συμπατριώτες του, που επιβιβάστηκαν μαζί του στο πλοίο της γραμμής.

Οι δύο φίλοι του Αλί είχαν δώσει τα πραγματικά τους στοιχεία, ενώ ο "Φωκάς" -όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι στη Χρυσή Ακτή της Πάρου- είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία για να βγάλει εισιτήριο.

Ρωτώντας οι αστυνομικοί στην αθηναϊκή πιάτσα των αλλοδαπών, κατέληξαν στο υπόγειο της Νέας Χαλκηδόνας. Επειτα από παρακολουθήσεις, διαπίστωσαν πως εκεί διέμεναν πάνω από 30 Πακιστανοί διαφόρων ηλικιών.

Τους μάζεψαν, λοιπόν, όλους -ηλικίας 18-25 ετών- και στη σνέχεια απομόνωσαν τους δύο φίλους του που έφυγαν μαζί από το νησί, οι οποίοι απάντησαν στους αστυνομικούς: «Τον έχετε μαζί με τους άλλους. Ο Αλί Μποκά, που φύγαμε μαζί από την Πάρο, είναι στο γραφείο σας».
Ο 21χρονος δράστης της επίθεσης της 15χρονης, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου, ενώ αύριο αναμένεται να κατεθέσει στον ανακριτή.

Παλεύει για τη ζωή της η Μυρτώ

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μικρή Μυρτώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μόνο η αναπνοή υποστηρίζεται μηχανικά. Αυτό που περιμένουν να δουν έστω και μια μικρή αντίδραση του σώματος της που θα αυξήσει τις ελπίδες ότι η Μυρτώ θα ξεπεράσει τα τραύματα της.Όπως αναφέρουν οι γιατροί τα κατάγματα που προκάλεσε στο κεφάλι της ανήλικης ο 21χρονος μανιακός είναι τόσο συντριπτικά που δείχνουν ότι ο αλλοδαπός χτυπούσε την Μυρτώ με απίστευτη μανία και μίσος.Όλοι εύχονται η Μυρτώ να βγει νικήτρια και να ξεπεράσει τα τραύματα που της δημιούργησε ο προκλητικός Πακιστανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: