Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τι ώρα που οι Έλληνες φούνταραν από τα μπαλκόνια ο Jeffry έφτιαχνε σάουνες!!!!

Έπρεπε να φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της πολιτικής απαξίωσης και να τον βρίζει όλη η Ελλάδα για να σπάσει επιτέλους η ομερτά για τα αίσχη του Τζέφρι στην Ιπποκράτους!
Δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος την ώρα που υπέγραφε την μνημονιακή καταδίκη μας και οι Έλληνες έπεφταν απ΄τα παράθυρα...

Τοποθετούσε ειδικό μηχανισμό κωπηλασίας που περιέχει νερό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τα υπόλοιπα 40 στο σύνολο hi- tech όργανα γυμναστικής, αλλά και τις δύο σάουνες Κι όλα αυτά, την ώρα που το κόμμα χρωστάει 130 εκατ. ευρώ, προσέξτε, άγνωστο που!

Μαθαίνουμε επίσης, πως τα γυμναστυήρια είναι δυο. Το ένα είναι για τον γυμναστή(!) και το άλλο για τον πρόεδρο του κόμματος. Επίσης, ο γυμναστής έχει και γραφείο με έναν υπολογιστή της Apple και ηχοσύστημα τελέυταίας τεχνολογίας για να δίνει το ρυθμό στον Γιώργο όταν έκανε ασκήσεις!!!

Τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και το μόνο που αρκεί για εκείνον που γυμνάζεται είναι να πατήσει ένα κουμπάκι. Στο δεύτερο γυμναστήριο υπάρχουν οι σάουνες. Στον ίδιο χώρο θα βρει κανείς τρεις διαδρόμους με τηλεοράση και ένα κωπηλατικό με νερό! Στο συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής το οποίο είναι υπερσύγχρονο, υπάρχει εγκατεστημένο ενα μπλε δοχείο νερού για να νομίζει ο... αθλητής ότι είναι στη θάλασσα!

Οι γνωρίζοντες το θέμα λένε ότι πρόκειται για γυμναστήριο για Ολυμπικονίκες, ενώ υπενθυμίζουν ότι την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν πάνω από επτά μήνες...

Γεια σου ρε Τζέφρι με τα ωραία σου!

Makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: