Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο Τσάβες γνώριζε για τον Κασιδίαρη !

Επέστρεψε από το μακρινό ταξίδι της στην «χώρα του Τσάβες», η υπεύθυνη επί των εξωτερικών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ρένα Δούρου, περισσότερο σοφή για την άμεση λαϊκή Δημοκρατία, πιο ώριμη για την κινηματικές πολιτικές των διάφορων οργανώσεων της Λατινικής Αμερικής, εντυπωσιασμένη από το «επίπεδο ασφαλείας» που έχει στηθεί γύρω από τον ηγέτη της Βενεζουέλας και από τις επαφές που έκανε με τα μέλη της κυβέρνησης. Μόνον που δεν αποκαλύπτει το παραμικρό τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε όταν συνάντησε τον Ούγκο Τσάβες. Τίποτα απολύτως, επειδή έχει δεσμευτεί, στην εδώ πρεσβεία, όπως αναφέρει....

***

Το μόνο που λέει είναι ότι: «ο Τσάβες γνώριζε για τον... Κασιδιάρη». Πού έφτασε αλήθεια η χάρη και η φήμη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής να ασχοληθεί μαζί του ολόκληρος Τσάβες με το νερό που πέταξε στην κυρία Δούρου και τις γροθιές που έδωσε στην κυρία Λιάνα Κανέλλη: «Δυστυχώς γνώριζε τι είχε συμβεί με τον Κασιδιάρη, και είναι λυπηρό», εξομολογήθηκε σε συνεργάτη μου η κυρία Δούρου.

***
Και στις συνομιλίες που είχε με τους υπουργούς του κ. Τσάβες, της ετέθη το ερώτημα εάν η «κρίση στην Ελλάδα είναι οικονομική ή είναι κρίση Δημοκρατίας» για να διαπιστώσει ότι και στη Βενεζουέλα η εικόνα της Ελλάδας «έχει πληγεί ανεπανόρθωτα..».

***Από τον πολύ καλά ενημερωμένο Βηματοδότη

Δεν υπάρχουν σχόλια: